jueves, 22 de marzo de 2012

"La Milla Atlètica"


A l’escola  s’acosta la “Milla Atlética”. Que és una diada que promociona l’esport com hàbit saludable. He tingut les dos primeres hores lliures i he estat amb la cap d’estudis preparant murals, per la diada. Han quedat d’allò més bonics, hem estat pintant amb pintura de teixit, i la veritat és que està quedant un mural d’alló més xulo.


Els dijous normalment són dies tranquils, només tinc classe amb el meu grup les dos últimes hores, hem estat treballant els diferents tipus de paisatges a l'assignatura de coneixement del medi, i els he elaborat una presentació amb prezzi perquè he trobat interessant adaptar el tema que es tractava en el llibre, a una realitat més propera. Per tant he utilitzat diferents fotografies de Tetouan i del voltant, per mostrar-lis els diferents paisatges tan de costa com de montanya.


Estic molt contenta del resultat. Crec que una de les mancances més evidents en què es troba l'escola, és que els llibres de text que es treballen estàn pensats per ser treballats a escoles del territori nacional del nostre país, no existeix cap editorial que adapti els seus llibres, pensant en les escoles espanyoles que es troben a l'estranger. I per tant la majoria de vegades el què treballem (sobretot les imatges), no corresponen amb la realitat que es viu aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario