lunes, 16 de abril de 2012

Avui ha començat la setmana cultural...

El cole es realitza la setmana cultural desde fa 28 anys, és una iniciativa que tracta d'elaborar una sèrie d'actes que fagin ressaltar la nostre tasca educativa, en el país. En aquesta iniciativa participen tots el centres educatius espanyols, que es troben a Tetouan.

Des de l'escola, es programa una setmana intensa de tallers, que es duen a terme després de la jornada escolar.  El personal docent de l'escola s'encarrega de crear tallers que animin els nens a participar-hi, els tallers que han sorgit aquest any són els següents: contacontes, papiroflèxia, maquillatge i henna, cuina, poesia, encuadernació, caricatures, jocs de taula...

Jo ajudo en el taller de "Maquillatge i Henna", juntament amb dos professionals contractades per el cole. Avui ha sigut el primer dia, però la veritat és que el taller ha tingut molt d'èxit, sobretot amb la henna. Els tallers duren una hora, es fan durant els cinc dies de la setmana. Durant aquest període l'escola obre les seves portes, per tal de que tothom pugui assistir i participar en la setmana cultural. Paral·lelament als tallers de l'escola, es fan altres activitats fora del centre durant la setmana, per exemple hi ha teatre, projeccions, concerts...

Adjunto algunes fotos perquè us feu una idea de les activitats i dels tallers, la veritat que la meva valoració ha sigut molt positiva. A l'escola es respira un aire diferent, aquesta setmana  tothom esta més alegre i content, i la veritat que hi ha molta col·laboració per part de les famílies que venen a visitar-nos al centre.


1 comentario:

  1. Hola Helena:

    Sóc n'Albert. Com va pel Marroc? Com haureu vist, na Míriam està de baixa i m'he fet càrrec de l'assignatura. Estic revisant els blocs i he vist que el darrer comentari de na Míriam va ser dia 18 de març. En ell, et diu que cal que completis més les entrades. Reitero el mateix comentari donat que, a les darreres entrades, només hi puc veure el títol. Si necessites ajuda no dubtis a demanar-la. Salutacions cordials!

    ResponderEliminar