lunes, 14 de mayo de 2012

Visita de l´escriptor Carles Cano

Avui ens ha acompanyat un dels autors de literatura infantil, més rellevants del nostre pais, en Carles Cano. Ha sigut una maravellosa visita on el nens/es han pogut gaudir de les diferents històries, que en Carles ens ha explicat.
La veritat és que el llibre que hem llegit d'ell durant la setmana, m'ha agradat força, però avui he quedat del tot encantada, imagino que com els nens. Ens ha explicat un conte preciós , sobre tres princeses i l'acompanyat amb una mica de magia, per captar l'atenció dels nens, cosa que he trobat un recurs fantàstic, per motivar els nens a la lectura.
S'ha mostrat que natural en tot moment, i fins hi tot ha deixa't que els nens el bombardagessin a preguntes. Ja al final, els hi ha firmat els contes als nens, d'una forma molt original. Aqui deixo una foto perquè ho pogueu veure.
 Trobo molt interesant la idea de portar l'autor d'un llibre, amb el qual hem estat treballant a classe. Crec que és una manera d'apropar-los a la lectura, ja que tenen l'oportunitat de poder preguntar directament a l'autor, els dubtes que els hagin pogut anar sorgint durant la lectura, i a la vegada poder entendre una mica millor el llibre o els llibres, d'aquest autor.





No hay comentarios:

Publicar un comentario