jueves, 24 de mayo de 2012

El Carnaval a Marroc

L'escola ha estat convidada honorífica a una rua organitzada per el  "wali" que es el governador de Tetouan. El recorregut ha sigut des de l'escola  fins a una de les places centrals de la ciutat. Hi havi més de 60 escoles participant a la rua, la veritat  és que ha sigut tot un espectacle, la ciutat estava plena de gent per tot arreu, hi havia famílies, joves i nens...

Nosaltres hem anat al cole per la tarda, allà ens hem canviat i arreglat. En representació d'escola espanyola, ens hem tingut que vestir de Flamenques, adjunto les fotos, perquè no hi ha desperdici. La veritat que ha sigut una experiència en tots els sentits, mai m'hauria pogut imaginar anar al darrera d'un cotxe amb la bandera d'Espanya ondejant, acompanyada de música de  "Flamenco" , vestida de Flamenca i ballant sevillanas. No crec que pugui oblidar aquest moment a la vida. La Sandra que anava igual que jo, no parava de riure quan em mirava. I em deia; "Nena com et vegin a Catalunya, no et deixen tornar". Sabem que realment aqui les coses es veuen d'una altre manera, però per nosaltres que som de dos Comunitats  un poc diferents, ha sigut realment tot una experiència.

La veritat que els nens/es estaven guapíssims, i s'ho han passat genial. No han parat de ballar, en tota la rua. Hem sigut una de les escoles més elogiades, sens dubte. La veritat és que l'equip directiu s'ha organitzat d'alló més bé i tot ha sortit beníssim,  hem tingut suport per part dels pares dels nens/es i per part del personal no docent del centre, tot ha sortit genial, ha sigut un dia dur, però amb gran recompensa.



1 comentario: